Volver
Agregar a mis favoritos
Flora de Catalunya [...] Volum VI

Flora de Catalunya [...] Volum VI

Título completoFlora de Catalunya. Enumeració y descripció de les plantes vasculars espontànies que fins avuy hi ha consegudes i de les més importants que s'hi cultiven / per Joan Cadevall i Diars Doctor en Ciències Naturals, Llicenciat en Cienciès Exactes, Professor a l'Escola Industrial de Terrassa, Membre de l'Academia de Cièncias i Arts de Barcelona ; amb la col·laboració del Dr. Pius Font i Quer Conservador de Botànica del Museu de Ciències Naturals de Barcelona ; Volum V
Título abreviadoFl. Catalunya
AutorCadevall i Diars, Joan
Fecha1937
Datos de PublicaciónBarcelona : Palau de la Generalitat
CiudadBarcelona
Descripción física[1]-441 p., [442-445] ; 26 cm
NotasPubl.: post. VII.1937 ; la fecha que figura en portada es 1936 ; en el colofón se lee: "El primer volum de la 'Flora de Catalunya' es començá a imprimir a Barcelona el mes de març de MCMXII a la Casa Oliva de Vilanova. L'estampació del sisé y darrer volum ha terminat el mes de juliol del MCMXXXVII per obra de la impremta Elzeviriana, a la mateixa ciutat"
Precede al título: "Institut d'Estudis Catalans Secció de Ciències"
Otros responsables: Font Quer, Pío (col.; y autor de las "Gimnospermes", p. 299-314, y del "Glossari", p. 375-420) ; Rothmaler, Werner Hugo Paul (autor, en lo fundamental, de las "Criptògames vasculars o Pteridòfites", p. 315-373)
CategoríasFlora
Península ibérica
Pteridófitos
Gimnospermas
Angiospermas
Referencia TL-2940
SignaturaF(46 CAT)CAD